Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výměna karet Skylink

31. 8. 2015

Nová karta Výměna M7 byla určena stávajícím zákazníkům M7 (Skylink, CS link), kteří si zakoupili nebo plánovali pořídit nový satelitní přijímač s dekodérem/modulem Irdeto (nebo si chtěli pořídit další kartu NEXT), ale vlastnili kartu CryptoWorks, kterou nelze v novém přijímači používat.

stare-cryptoworksove-karty.jpg

Jedná se tedy o výměnu původní karty CryptoWorks série 0002.....,03436......,04295.......,0196......, s doplatkem, za novou univerzální kartu Výměna M7 Irdeto / ICE!

Po zaregistrování byl na nové kartě nastaven nový tarif ICZ-bal.DIGITAL verze 05/2010 ,který obsahuje i ČT HD, ČT Sport HD, NOVU HD, ČT:D / art, WAU, Smíchov, Telku, Primu ZOOM, Barrandov, Novu Cinemu atd... Tímto získává  zákazník programy, které již na starých kartách nejsou dostupné.

Pokud na staré kartě bylo něco předplaceno, tak se předplatné převedlo na novou kartu a stará karta se tímto krokem DEAKTIVOVALA !!!

S touto novou kartou 10.........se vám otevírají nové možnosti, nové stanice v HD, pořízení karty Next, nové balíčky, kde k některým můžete získat Skylink magazín a máte vyřešen přechod k Irdetu místo vypnutého CryptoWorksu!

M7 Group SA- vlastník satelitních služeb Skylink a CS Link zavedl k 1.7.2014 nové Všeobecné podmínky pro Skylink i CS Link.

Administrativní-servisní poplatek- byl zaveden od 1.9.2012.

Kdo jej nemá uhrazen  dochází od 30.9.2012 k postupnému zablokování!

Jestliže budete chtít využívat satelitní příjem i nadále, prosím, zkontrolujte si jakou kartu máte a pokud bude začínat nulou na začátku viz. obrázek, proveďte její výměnu co nejdříve!

Registrace byla možná do 31.8.2015. Ukončeno

Tato nová karta však nemusela být plně kompaktibilní s některými starými přístroji.

Před výměnou se raději poraďte na servise o její funkčnosti!!!

 Zdroj : http://www.skylink.cz + vlastní text