Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prima Love

25. 10. 2016

logoNová televizní stanice od 8.3.2011

Prima LOVE odstartovala dne 8.3.2011. Tento den nebyl vybrán náhodou. Jedná se o den, kdy se slaví Mezinárodní den žen (MDŽ) a u této příležitosti startuje nová stanice pro ženy PRIMA LOVE. Vysílání je cíleno na ženy ve věku od 15 do 44 let.

Program stanice je rozdělen do několika bloků - Odpolední kafíčko, Aperitiv, Večerní koktail a Víkendové drinky. První blok přinese seriály Pravá tvář vášně, V náručí ďábla a Rodinná pouta. Druhý blok počítá se seriály Glee, Seznam Ex, Super drbna, Famílie a Gilmorova devčata. Třetí blok Nemocnice Mercy, Allby McBealová, Džungle rtěnek, Chirurgové, Zoufalé manželky. Čtvrtý blok přinese seriály vlastní tvorby Ošklivka Katka a Letiště. Píše Marketing and Media. Postupem času se ve vysílání objeví lifestylové pořady.

"Naše očekávání ohledně Prima Love jsou veliké, s klienty jsme nový program delší dobu diskutovali," říká MaM Marek Singer, ředitel TV Prima. Stanice bude vysílat denně od 6:00 hodiny a končit po půlnoci. První dvě hodiny ráno budou patřit regionálnímu vysílání R1, které se přesune ze stávající televize Prima COOL.

Na pozici 23,5°E je stanice Prima LOVE v nabídkách platforem Skylink


Satelit: Astra 3B
Pozice: 23,5°E
Frekvence: 11,934 GHz
Polarizace: Vertikální
symbol rate: 27500
FEC: nejlépe Auto- pokud nejde tak 3/4
Kódování: Irdeto


FTV Prima tak provozuje tři celodenní kanály - plnoformátový TV Prima, televizi pro muže Prima COOL a kanál pro ženy Prima LOVE.