Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tuty

1. 6. 2017

TUTY od 1.6. pro děti a teenagery

Český mediální trh se počátkem června 2017 rozrostl o novou televizní stanici TUTY. Určena je zejména českým a slovenským divákům ve věku od 4 do 17 let, tedy především dětem a teenagerům. Program nabízí animované seriály, vlastní pořady, to nejlepší z YouTube a hudební klipy.

TUTY zahájil vysílání symbolicky 1. června na Den dětí. Stanice je dostupná přes terestrické, satelitní a kabelové vysílání a také prostřednictvím internetu. Za cíl si klade oslovit mladou generaci, která tráví čas u televize a zároveň se naprosto přirozeně pohybuje ve světě internetu. Vyrůstá s telefony a tablety v ruce, vnímá svět sociálních médií a je zvyklá denně sdílet své zážitky.

TUTY zohledňuje zájmy diváků na které cílí. Nabízí obsah pro malé i větší děti a také teenagery. Kromě populárních animovaných seriálů a dalších akvizičních titulů přináší i vlastní tvorbu. Mladí diváci se mohou těšit na novinky ze světa YouTube, dětský společenský magazín, pořad o cvičení a zdravém životním stylu a chybět nebudou ani relace o kráse a líčení či oblíbené prank cally. Tvůrci zdůrazňují, že i přes zábavnou povahu televize bude nabízený obsah bezpečný a důvěryhodný. Veškerá tvorba TUTY má přesah i na komunikačních kanálech blízkých mladým divákům, tedy internetu a sociálních sítích a součástí bude samozřejmě i web www.tuty.tv.

Jak a kde naladit Tuty:

satelit: Astra 3B (23,5°E)
frekvence: 12,363 GHz
polarizace: vertikální
SR: 29500
FEC: 3/4
norna: DVB-S2
modulace: 8PSK

TUTY
service ID: 4916
video PID: 5516 (MPEG-4/SD)
audio PID: 5526

CA systémy: Irdeto, Viaccess