Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přeladění satelitu

2. 5. 2020

 

preladeni.jpg

Na Astře 23,5 E došlo k přesunu některých stanic u SKYLINKU:

ČT3 HD      12.344

Šlágr        -12.070

Óčko Star -12.168

Trojka      -12.363

Fightbox  -11.739

Film Europe+ HD-11.739

Je tedy nutné opětovné naladění a setřídění stanic ve vašem sat přístroji!

http://www.videotvsat.cz/clanky/skylink/jak-naladit-programy-skylinku-_.html

 Pokud si nejste jisti, že se vám toto podaří, vemte prosím Sat přístroj spolu s ovladačem do servisu, kde vám od nás prodaný přístroj naladíme a setřídíme. Nové přístroje provádíme na počkání ( přenos přes PC či USB), staré typy-ručně maximálně do dvou dnů!

Jen si prosím uvědomte, že jsem soukromá firma sídlící v Poděbradech! Pokud voláte z opačného konce republiky-prosím obraťte se na svého technika v místě svého bydliště!

 zdroj www.skylink.cz + vlastní zpráva

.........................................................................................................................................................................

  • PŘELADĚNÍ PROGRAMŮ

Důvody pro přeladění

Satelitní vysílání se neustále vyvíjí. Přibývají nové programy, rozšiřuje se nabídka HDTV, končí smluvní vztahy se satelitními společnostmi atp. Pokud chce satelitní platforma držet krok s tímto vývojem, musí čas od času udělat významnější změnu vysílacích parametrů. S každou změnou bývá spojena potřeba přeladit satelitní přijímač. Abychom četnost přelaďování minimalizovali, spojili jsme několik potřebných změn do jednoho časového okamžiku.

Jak na to?

Je důležité si uvědomit, že nejdříve je nutné znovu proladit frekvence, kde změny se uloží na konec vašich předvoleb a poté stanice znovu setřídit-odstranit staré a zpět tam z konce přesunout nové!

1) V následující tabulce je seznam všech programů, kterých se přeladění týká.

2) Nejpřesnější pokyny pro naladění Vašeho satelitního přijímače najdete v jeho manuálu. Pokud tento návod nemáte k dispozici, postupujte dle Všeobecného návodu pro ladění satelitních programů.

3) Při ladění budete potřebovat nové parametry, které najdete v tabulce na stránce:

http://www.skylink.cz/novinky/zmeny-v-programove-nabidce-25-cz183.html

4) Pokud si s naladěním programů neumíte poradit sami, můžete využít služeb odborných montážníků.

5) Pokud některé programy nebudete schopni naladit:

Je možné, že užíváte starší typ satelitního přijímače, který nepodporuje moderní kompresní formát MPEG-4. V tom případě váš satelitní přijímač nedokáže naladit frekvenci 11 739, 11 797 a 11 856. 

Aby jste mohli bez problémů přijímat všechny programy Skylinku (včetně programů ve vysokém rozlišení HD), doporučujeme vám pořídit si moderní typ satelitního přijímače (nejlépe s označením Skylink READY).

 

3.jpg