Jdi na obsah Jdi na menu
 


Eurosport 1 HD u Skylinku

1. 6. 2020

Skylink vyřadil kanály Eurosport a Discovery

Z balíčků placené televize operátora satelitní platformy Skylink byly vyřazeny všechny programy americké společnosti Discovery - tedy jak sportovní kanály Eurosport, tak i dokumentární stanice skupiny Discovery.

Na vypnutých programech se nyní vysílá textová informace o ukončení vysílání programů. Za vypnuté programy nemají zákazníci Skylinku (zatím?) žádnou náhradu - nové stanice. Operátor provedl významné změny v programových balíčcích - balíček Smart byl rozšířen o stanice Nova Sport 1 HD, Nova Sport 2 HD a National Geographic HD. Do balíčku Multi byly přidány stanice National Geographic HD, FightBox a Love Nature HD. Pro klienty s balíčky Smart, Multi, Kombi a Komplet je nově k dispozici exkluzivní videoknihovna National Geographic.

V sesterské platformě Canal Digitaal se místo stanic Discovery objevily nové stanice - BBC Entertainment, BBC First, RTL Crime a MentT.

Zákazníci Skylinku nyní nemohou sledovat následující programy:

* Eurosport 1 HD
* Eurosport 2 HD
* Discovery Channel
* Discovery Showcase HD
* TLC

* Animal Planet

Na pozicích některých z vypnutých stanice se objevila multijazyčná textová informace o vypnutí programu s odkazem na další informace, které najde zájemce na webu skylink.cz a skylink.sk.

Vyřazení všech šesti programů avizovala společnost M7 Group, která platformu Skylink provozuje, na konci dubna 2020. Důvodem je skutečnost, že hodnota programů již neodpovídá jejich ceně nebo se stanice staly nadbytečnými.

Pokud máte k programové nabídce výhrady, prosím obraťte se na M7-Skylink, kde na adresehttp://www.skylink.cz, použijete kontaktní formulář, nebo volejte Zákaznický servisSkylink v ČR  po-pá 07.00-19.00   Telefon: 595694310