Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktivace karty SKYLINK

1. 5. 2021
skylink_logo_male.jpg
Tarif Digital na aktivní-zaplacené kartě M7-Skylink
Obsahuje kódované stanice:
 ČT1 HD, ČT2 HD, ČT 4 HD, ČTD: / art, Nova HD, Nova Cinema HD, Nova Action HD, Nova2, Nova Gold, Prima HD, Prima Zoom HD, Prima MAX, Prima Cool HD, PRIMA Love, Prima Commedy central, Barrandov HD, Barrandov Plus HD, Kino Barrandov HD, Kino Svět, Filmbox, Travelxp HD, Retro Music Television, Šlágr 2, Mňam TV, Seznam.cz HD, STV 1 HD, STV2 HD, JOJ Family HD pro ČR, Markíza Intrenational HD-pro ČR

Pro  příjem je nutná registrace karty na adrese:

https://zona.skylink.cz/web/login

Zde zadáte: číslo své karty a potvrdíte.

Poté se vám zobrazí formulář, ve kterém vyplníte: region CZ / SK

jméno, příjmení, adresu bydliště, telefon, E-mail  potvrdíte, systém vám data zkontroluje a po následném odsouhlasení vám zašle zpětný odkaz na Vámi zadaný E-mail. Odkaz potvrdíte a zadáte si své nové heslo. Tím vstoupíte do nové zóny a dokončíte tak svou registraci. Zde uvidíte své systémové číslo zákazníka (pořadové číslo - kolikátý registrovaný zákazník jste)

 Registrace tedy proběhla úspěšně a vidíte zde svůj profil, spolu s akcemi na vaší kartě!

Pro další používání karty budete vyzváni k úhradě aktivačního poplatku 999,- Kč.

Pokud se registrace či výměna karty nedaří, můžete se stavit na servisu, kde Vám s těmito úkony pomůžeme a kartu zaregistrujeme. 

Proč nejsou slovenské televizní stanice JOJ PLUS, WAU, TV JOJ, Markíza, Doma a Dajto dostupné na českých dekódovacích kartách Skylink?
Odpověď 25.4.2017

Slovenské televizní stanice JOJ PLUS, WAU, TV JOJ, Markíza, Doma a Dajto mají vysílací práva jen pro Slovensko a nemohou být proto součástí české programové nabídky.

Zamezení příjmu těchto stanic na českých dekódovacích kartách Skylink je důsledkem rozhodnutí jejich vysílatelů a týká se všech poskytovatelů televizních služeb.
Čeští diváci Skylinku však mohou přijímat mezinárodní verze těchto stanic – JOJ Family HD a Markíza International, které jsou součástí balíčku Digital
 .

....................................................................................................

 

aktivovana-karta-skylink.jpg